Pelaaja cricri04 julkaisi viestin 22/02 20:06 ZooValley foorumilla: ZooValley Kadonneen temppelin aarteet . Vastaa häntä ZooValley ja vaihda muiden pelaajien kanssa

Tutki Pharaoh
Pharaoh Booty-peli
ansaita Apple Iphone 14 - sovitin
löytää
Tutustu Battle
Battle Booty -peli
ansaita 1000 pistettä
löytää
Löydä sanahaku
Sekalaiset sanat
Löydä eniten sanoja tästä pelistä Chef Li: n kanssa ZooValley !
löytää
Bon Filon raaputuslupa
Jäljellä olevien lippujen määrä:3500 / 3500
ansaita 200,00 EUR
löytää
Tutustu Sugar Truckiin
Sugar Truck
löytää

aihe:  Kadonneen temppelin aarteet
cricri04
329 
24/02/2008 15:07:44

Olen iloinen siitä, että 50/100 käteinen on edelleen ajankohtainen .... tämän menetelmän kiistaton etu oli, että ikkuna oli paljon mielenkiintoisempi ja erityisen tasapainoinen (jos muistan oikein, oli vain 50 DVD, ja se oli dvd, joka oli juuri tullut ulos ... joten se oli hieman hauskempaa!)

Haluan myös vaatia täsmällisiä operaatioita (mahdollisuus, kaksinkertainen, tarkista € 5, tarkista 200 €, käteinen tunti ...), jotka houkuttelevat erityistä toimintaa ja antavat hieman enemmän halua kääntää tämä pirun pyörä!

Puhutte kiinnostusta kaikkien pelaajien välillä ... ja se esiintyy, kun on tarpeen niin monta maailman voittajaa pienestä erästä yhdelle voittajalle valtavan paljon?
En ole vastoin valtavia eriä, mutta se on perusteltava (esim. Avainten etsiminen arvoltaan 1000 tai 10 000 euroa!) ... ja varsinkin ne eivät ole liian paljon toisten vahingoksi pelaajat, joilla ei ole mahdollisuutta voittaa sitä.

Ja lopuksi, aina viihteen mielenkiinnolla ja aina enemmän riippuvaisena. Mielestäni sillä ei ole paljon vuorovaikutusta erityistoiminnassa. Minipeli sisälsi vain kirkastaa sitä!

PS; Olen hämmästynyt, ja minä osoitin, weby, työstänne tänä sunnuntaina!

syusuke
28 
24/02/2008 12:25:02

Tämä on muutettu viesti :
Hei kaikki.

Web, sanot, että on välttämätöntä säilyttää kaikkien pelaajien etu, mutta eikö kaikkien edun mukaista voittaa käteistä 50 käteisen sijaan 20? En ymmärrä liikaa ...

Sitten rehellisesti, jos olisit antanut pois 50 käteistä, kun otetaan huomioon aika, joka on kulunut viime kerralla, kaikki uudet pelaajat, jotka ovat havainneet MadWin ja erikoistoiminnan, eivät mielestäsi tule vieläkään onnistuneemmaksi?

Jälkeen, jos pidät 20 käteistä, sinun pitäisi miettiä muutaman vihreän ja punaisen värin ja enemmän. En ole kaupallinen, mutta mielestäni voitat.

Brasil1979
27 
23/02/2008 16:30:08

Olen täysin samaa mieltä kanssanne!

Olen niiden jäsenten joukossa, jotka haluavat palauttaa käteisen 50 - käteisellä 100

Kuten sanoin postissa, joka ei selvästikään ole vielä tai ei ole vahvistettu, voitot eivät ole oikeudenmukaisia, ja on olemassa mahdollisuus saada kaksi suurta voittoa ja 2 tapaa, vanha järjestelmä oli vähintään 3 suurta voittoa ...

Lyhyesti sanottuna palaa voimakkaasti lähteisiin!

webmaster
1629 
23/02/2008 16:26:54

Hello🙋

Teen pienen korjauksen: ruudukko uusitaan automaattisesti, kun kaksi vihreää patsasta löydettiin, mikä oli ensimmäinen ruudukko (shekki ja kannettava DVD-soitin).

Mitä tulee takaisin suurempaan käteisrahaan kolmen tunnin välein, tiedämme tietysti, että se on toive, jonka sinä ja jotkut muut uskolliset ovat jo antaneet useita kertoja, ja jos paluuta järjestelmään ei suljeta pois, meidän on kuitenkin säilytettävä kaikkien toimijoiden kiinnostus, mikä ei ole helppoa! 😉

Verkko

cricri04
329 
22/02/2008 20:06:03

Kukaan ei näytä haluavan aloittaa, joten keskustelisin ensin !!!

Ensinnäkin kiitän Mad equiqueia siitä, että se muutti merkittävästi erityistoimintaa .....

Mutta vastaako uusi versio sitä, mitä me kysyimme?

Ei!

En halua ylimääräistä kilpailua, "aina isommassa, aina isommassa"

2000 euroa, jonka jotkut ihmiset varmasti voittavat, eivät poista pienten erien suurta läsnäoloa (vaikka yrität piilottaa .... crypt + grid 50 esineitä) ... Olisi todennäköisesti parempi tasapainottaa tämä toiminto Erityinen suhteeton!

Sitten uusin kiinnostukseni vanhaan järjestelmään, joka teki 50 tai 100 euroa joka kolmas tunti ... ihmisille, jotka eivät ymmärrä kiinnostusta, pyydän vain heitä ajattelemaan seuraavalla tavalla: pyörät, joita käytin saamaan käteeni 20 .... olisin saanut käteisen 50 tai jopa 100 ... "

Löysin myös skandaalisen ensimmäisen ruudukon uudistamisen. Grid 2 perustettiin, kun ruudukolla 1 oli vielä 15 patsaita, joista 1 vihreä, 1 punainen ja 3 purppuraa ... samalla kun mahdollisuudet voittaa jotakin muuta kuin DVD-levyä ovat suurimmat (eivät suuret sinulle), vaihdat ruudukon.

Pyörä on tietenkin aina läsnä. Tietysti meillä on enemmän oikeuksia erityisiin päivittäisiin toimintoihin pelin sisällä, jotta voimme tuoda kaiken ... ja niin edelleen ja niin edelleen (jos aiot ottaa nämä vinkit huomioon) voit lukea aiemmat viestini ...)




DreamCentury-tuotemerkki
Ilmaisia ​​pelejä ilman ostovelvoitetta, ilmaisia ​​pelejä ja lahjoja

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Kaikki oikeudet pidätetään