Pelaaja cricri04 julkaisi viestin 03/10 13:17 ZooValley foorumilla: ZooValley WORST-pelisivustosi . Vastaa häntä ZooValley ja vaihda muiden pelaajien kanssa

Scratch Ticket Mojito
Jäljellä olevien lippujen määrä:3500 / 3500
ansaita 2 000,00 EUR
löytää
Drago Scratch lippu
Jäljellä olevien lippujen määrä:3500 / 3500
ansaita 1 000,00 EUR
löytää
Löydä veitsien päällikkö
Veistemestari
Ole Ninja veitsien mestari!
löytää
Bon Filon raaputuslupa
Jäljellä olevien lippujen määrä:1620 / 3500
ansaita 200,00 EUR
löytää
Tutustu Virtual Spacewariin
Virtuaalinen avaruussota
Gary pitää hauskaa tässä ZooValley-huvipuiston acarde- ZooValley !
löytää

aihe:  WORST-pelisivustosi
cricri04
329 
03/10/2010 13:17:52

Hei kaikki,

Edellisen aiheen innoittamana ehdotan keskustelua pahimmasta kokemuksestasi pelisivustolla, ja tietenkin meidän on vältettävä ylivuotoa, joten:
Kaikki kritiikki on väitettävä eikä vapaana
Ei viittauslinkkiä, mutta se ei ole liian kova!

groseille3333
857 
10/11/2010 17:07:14

Olin hetki yksi sivustoista, joita kutsutaan "pelaajien foorumiksi" (on useita, jotka pitävät tätä nimeä)
mutta ihmiset menevät sinne erityisesti yrittäessään löytää jumalattaret tai puhua uusista maksettujen nettipelien sivustoista, pokerista ja muista ...
mitään hyvin mielenkiintoista, ei apua, muutamia vastauksia, vähän myötätuntoa ... mutta jos joku on hyvä osoite, olen kiinnostunut 😎

calop06
611 
29/10/2010 00:13:20

Hei 🙋

Web-foorumeita on todellakin 🙁y):

Keskustelun aiheet ovat hallusinaatioita! 😈😈

Hauska kollega 😵

Hyvää päivää 🎤



webmaster
1629 
28/10/2010 19:20:49

Hei

Haluan mieluummin, jos et pidä mielessä, että tämän aiheen pitäisi pysyä siinä. Meillä ei ole mitään erityistä iloa lukea täällä kritiikkiä vastakkaissamme, sinulla on varmasti Internetissä foorumeita, joiden avulla voit vaihtaa mielipiteesi!

Koska Pactole on noteerattu, tiedä, että se on kunnioitus. Olen pahoillani, että sinulla oli ongelmia niiden kanssa ... Tässä tapauksessa tiedämme myös, että asiakaspalvelujen hallinta ei ole aina helppoa, ja että nämä ovat asioita, jotka voivat tapahtua ... toivon että asiat paranevat. Mutta olkaa hyvä, että tämä foorumi ei ole näiden vaihtojen paikka!

Kiitos kaikille ja hyville peleille!
Verkko

diapositif
359 
28/10/2010 11:43:22

Minulle se on sivusto P .....

Viime kuukausina he ovat täysin muuttaneet järjestelmäänsä,
Se on tullut epämiellyttäväksi ja lisäksi, kun voitat paljon, mikä ei aina ole
helppoa, sinun on maksettava postimaksu? ? ?

Tein sen kerran ja koska olen luopunut tästä sivustosta, ja minun ei tarvitse
olla ainoa.

🙋

calop06
611 
03/10/2010 23:25:07

Hyvää iltaa 🙋

Minulle se on parhaat pelit.

Ei kaukana kahdesta vuodesta, kun pelasin tällä sivustolla. Kaikki oli täydellinen. Hyvä valinta kaupasta. Eri jackpotit voittaa joka päivä ensimmäisen sijan. Kohdista kuukauden sijoitus useilla tasoilla. Tietenkin, jos haluat voittaa, sinun on investoitava ostamalla potions, koska se ei ole ilmaisten kierrosten kanssa, että toivomme voitavan jotain. Henkilökohtaisesti kaikki suuret voitot, joita minulla oli mahdollisuus voittaa tai valita olivat nikel, mitään syytä tässä puolella.

Kun uusi versio on käynnissä viime kesänä, kaikki tämä pilaa: beugs-toisto, hyvittämätön piste, lahja, joka ei näy tilissäni.Joitakin tuloja ei lähetetä 90 päivän kuluessa niiden sääntöjen mukaisesti . Zero asiakaspalvelu, joka ei vastaa viesteihin erikseen uhattuina. Ennen uutta versiota oli mahdollisuus tavoittaa ne puhelimitse ja siellä onnistuimme ratkaisemaan riidat. Uuden version jälkeen puhelinyhteys on edelleen olemassa, mutta kun niitä kutsutaan, ne kuuluvat sivuston isäntään. Seuraus, mahdotonta ratkaista ongelmia. Joten sinun täytyy taistella, käydä itseäsi kärsivällisesti ja häiritä viestiä saadaksesi voittoja.

Löydät Webistä etsimällä hieman foorumeita, joissa x-pelaajat keskustelevat kaikista mainitsemani ongelmista.

Minun tapauksessani lähdin tästä sivustosta, enkä kadu sitä lainkaan. Minulle se on sivusto, jossa kielletään 😈

Lopuksi totean, etten rohkaise ketään lähtemään tästä sivustosta tai halua rekisteröityä jokaiselle vapaasti tehdä niin kuin hän pitää sopivana.

Hyvää iltaa 🎤

cricri04
329 
03/10/2010 13:42:03

Aloitan... minulle se on Pactole-sivustolla.

Sivusto lähtee kuitenkin hyvästä ideasta: "Ansaitse kiitos muille" ... vain tämä koskee pientä osaa sivustosta ja siten pientä osaa tuloistasi...

Huomaan, että sivusto pitää pelaajia idiootteina, monella tapaa: (sivustolla kohtaamieni ongelmien luettelo ei ole tyhjentävä ... se olisi liian pitkä lukea muuten!!!!

- Lippulaivapelin kautta (Super Pactole wheel .. mutta tämä on yleistettävissä suurelle osalle heidän peleistään). Sivusto mainostaa totaalisen sattuman peliä sanoen, että pyörässä on 100 segmenttiä, joten todennäköisyys voittaa jättipotti on 1:100. Katso voittajien historiaa ja pysy ajan tasalla animaatioista ymmärtääksesi, että onnella ei ole mitään tekemistä pelin kanssa. Voittopelit voitetaan vain, koska ne pelattiin tiettynä päivänä, tiettyyn aikaan, verkkovastaavan valitsemana päivänä. .. eikä siksi, että saimme tämän mahdollisuuden 100:sta!

-Edellisen kerran animaatiota ehdotettiin klo 12-18. Tämä animaatio tarjosi laukaisevan jättipotin pelissä joka XX tässä pelissä pelattu peli, ja vaikka peliä oli jäljellä vain muutama, animaatio pysäytettiin oudosti klo 17.54 ilman ennakkoilmoitusta, mikä esti jättipotin laukaisua ja hyvin turvallista. ilman korvauksia pelaajille.

-Samoin tämän tyyppisessä animaatiossa, jossa laskuri menee oudosti 10:stä 150:een jäljellä olevaan peliin ilman jättipottia laukaisematta...tapaus, josta asiakaspalvelu vaikenee eikä vastaa mihinkään viestiin...

Asiakaspalvelu on kuitenkin reaktiivinen, kun viestit eivät ole kiusallisia ja voitot lähetetään todella ja nopeasti.

Lyhyesti sanottuna, jos pelaat sitä, kehotan sinua hylkäämään tämän sivuston, jonka pelaamisen ilo on pilannut Pactole-sivuston liian ilmeisen halun täyttää heidän taskunsa!!!



DreamCentury-tuotemerkki
Ilmaisia ​​pelejä ilman ostovelvoitetta, ilmaisia ​​pelejä ja lahjoja

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Kaikki oikeudet pidätetään