Pelaaja furette1 julkaisi viestin 08/06 10:35 ZooValley foorumilla: ZooValley riippuvainen peleistä ... . Vastaa häntä ZooValley ja vaihda muiden pelaajien kanssa

Löydä veitsien päällikkö
Veistemestari
Ole Ninja veitsien mestari!
löytää
PopCorn raaputuslippu
Jäljellä olevien lippujen määrä:2983 / 3000
ansaita 1 000,00 EUR
löytää
Liput Gratter Monaco
Jäljellä olevien lippujen määrä:3400 / 3400
ansaita 200,00 EUR
löytää
Tutustu Zombie Academy
Booty Zombie Academy -peli
ansaita Acer Aspire 5 A514-55-39C3 14" Fhd Ips SSD-kortti
löytää
Löydä veitsien päällikkö
Veistemestari
Ole Ninja veitsien mestari!
löytää

aihe:  riippuvainen peleistä ...
furette1
34 
08/06/2019 10:35:22

Olen sairas mutta parantelen itseäni!!! Päätin olla pelaamatta niin paljon viikkoon, eilen en pelannut ollenkaan!!! kovaa, kovaa, kovaa!!! varsinkin nähdä sijoituksen haasteissa!! On totta, että pelaamalla yli 6 tuntia päivässä (3 tuntia pc:llä ja 3 tuntia konsolilla, joskus enemmän) jopa eläkkeellä, täytyy myöntää, että se on liikaa... ja sitten kun kesä tapahtuu, se on parempi mennä ulos kuin pysyä lukittuna... Onneksi en pelaa pelejä, kuten kasinoita, arpajaisia, pokeria jne... mutta terveyteni vuoksi vietän niin paljon aikaa näyttöjen edessä (televisiota lukuun ottamatta), En ole varma, onko se kovin hyvä... Onko foorumilla kaltaisiani pelaajia, ja jos on, pystyivätkö he keskustelemaan helposti keskenään? Myönnän, että minulle se on melkein huume! Hyvää päivää kaikille ja hyviä pelejä (kohtuullisesti!!)

furette1
34 
12/06/2019 11:09:26

hei, 5 kertaa viikossa klo 7 alkaen käyn kerholla 1h urheilemassa (soutukone, matto ja joskus vähän painotreeniä), kun on hyvä sää käyn mieheni kanssa ulkoiluttamassa koiria (hän menee siellä yksin säällä: ei tarvitse molempia jäätyä!) ja koska teen kaikki kotityöt ja ruoanlaitto, koirien ulkoiluttaminen on hänen "työnsä"! Mutta aikaisin herääminen ja myöhään nukkumaanmeno, se jättää paljon aikaa päivään... mutta on totta, että hidastelen pelejä, pelaan muutaman pikapelin, kuten arpajaiset, se ei ei maksa paljon Pelipisteet , mutta se menee nopeasti, paitsi Wonderz , jossa ei ole kovin nopeita pelejä. On totta, että jäämme kiinni peleihin, vielä enemmän Xbox-peleihin, koska haluamme saada "tehtävät" loppuun hinnalla millä hyvänsä, ja kun meidät "tappataan", haluamme aloittaa alusta menestykseen asti! hyvää päivää sinulle ja... hyviä pelejä!!!

d43mon67
10/06/2019 14:50:17

Todella vaikea poimia oikeita, se on niin koukuttava, että ruudulta ei tietenkään halua poistua, hauskanpito ulkona on se mitä elämä on meille antanut! eli ennen kaikkea pitää potkia persettä ja laittaa pää ulos hahaha 😂) Älä anna epätoivoa elämä on kauniimpaa kun todella nautit siitä kuin kun yrität nauttia siitä virtuaalisesti, mutta olen varma, että olet vihdoin ymmärtänyt 😎 kaikki on sanottu, vastaukseni on antaa, hyvä ulkona 👍🙋

mado31
10/06/2019 14:03:12

HEI, Sillä vietän paljon aikaa pelaamalla useilla sivustoilla, mutta älä unohda mennä tekemään vähintään 5000 askeltani päivässä tänään, se on yli kaksinkertainen, huolehtia talosta ja puutarhasta jne. On päiviä, jolloin se on totta, se turpoaa hieman varsinkin kun näkee kuinka monta Pelipisteet pienen lahjan saaminen vaatii. Hyvää iltapäivää, aion ottaa vielä 5 000 askelta saadakseni autoni takaisin.



DreamCentury-tuotemerkki
Ilmaisia ​​pelejä ilman ostovelvoitetta, ilmaisia ​​pelejä ja lahjoja

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Kaikki oikeudet pidätetään