Pelaaja henner1 julkaisi viestin 03/02 07:09 ZooValley foorumilla: ZooValley yhteys ei ole täysin turvallinen . Vastaa häntä ZooValley ja vaihda muiden pelaajien kanssa

Scratch Ticket Nirvana
Jäljellä olevien lippujen määrä:1494 / 1500
ansaita 1 500,00 EUR
löytää
Hyvä seikkailu naarmu-lippu
Jäljellä olevien lippujen määrä:4392 / 5000
ansaita 1 000,00 EUR
löytää
Tutustu Battle
Battle Booty -peli
ansaita 500 pistettä
löytää
Scratch Ticket Nirvana
Jäljellä olevien lippujen määrä:1500 / 1500
ansaita 1 500,00 EUR
löytää
Discover Fish A Prize - Jackpot
Loot Fish A Prize Game - Jackpot
ansaita Miesten Casio G-Shock -kello
löytää

aihe:  yhteys ei ole täysin turvallinen
henner1
03/02/2021 07:09:32

Hei,

Tämä on viesti, joka tulee näkyviin aina, kun avaan MadWin (ei ZooValley tai ihmeissä):


Yhteytesi ei ole täysin suojattu
Tämän sivuston vanhentuneet suojausasetukset voivat paljastaa tietosi, kuten salasanat, viestit tai ゲームクレジット , kun ne välitetään sille.
NET::ERR_SSL_OBSOLETE_VERSION
Tämän sivuston lataamiseen käytetty yhteys teki sen TLS 1.0:n tai TLS 1.1:n avulla, jotka ovat vanhentuneita ja poistetaan käytöstä tulevaisuudessa. Kun nämä protokollat on poistettu käytöstä, käyttäjät eivät enää saa ladata tätä sivustoa. Palvelimen on otettava käyttöön TLS 1.2 tai uudempi.

Jatka fr. MadWin (vaarallinen)

En uskalla enää vahvistaa.
Onko sinulla tämä viesti?
Miksi tämä viesti?
Onko se vaarallista?
Kiitos kaikille vastauksistanne.


henner1
15/03/2021 18:31:21

Tietoja henkilölle jackie332:

Bugs pääsemiseksi sinun on mentävä ohjeisiin ja usein kysyttyihin kysymyksiin, sitten yläreunassa olevassa harmaassa bannerissa on: FAQ - Tilaukset - Avustukset - Lähetä artikkeli - Seuraa artikkeleitasi - Uutisten aikajana - Ominaisuuksien pyyntö - Ilmoita virheestä - Foorumi - Asiakaspalvelu - Oikeudellinen huomautus.

Napsauta Ilmoita virheestä.

Toivottavasti näistä tiedoista on sinulle hyötyä 🙋

jackie332
12/03/2021 19:02:25

Tässä on Bugs ja miten se tehdään, koska minulla on niitä MASTERMOTissa !!!

webmaster
1629 
12/03/2021 16:28:19

Henner, voitko lähettää tämän pyynnön Bugs , niin ilmoitan tiedot livenä:

HENNER
25 
08/03/2021 17:48:34

Hei,
Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että sivustosi ovat turvallisia. Olen ollut rekisteröitynyt yli 10 vuotta, joten minulla on luottamusta. Ongelmana on, että Flashin poistamisen jälkeen virustorjuntani ei enää ymmärrä sivustojesi turvallisuutta ja tiedät miksi. Jos sinulla on edelleen "jälkiä" Flashista (ilmaisin itseäni niin paljon kuin voin), se ei tunnista sinua turvalliseksi sivustoksi. Tällä hetkellä osoitteesi yläosassa olevassa palkissa näkyy punaisena ゲームポイント Unsecured MadWin pysyvästi ja ajoittain Wonderz , joten riippulukkoa on mahdotonta napsauttaa, koska Unsecuredissa ei ole riippulukkoa. Ongelmana on, että löydän tämän ongelman jokaiselta sivulta, jonka avaan näillä kahdella sivustolla, ja siksi minun on hyväksyttävä "riski" jokaisella sivulla... ja menetän pelatun pelin. En pelaa enää MadWin , mutta Wonderz se on täsmällistä, joten häviän muutaman pelin, kuten historiastani näkyy, mutta minulla on silti ilo pelata muutamia pelejä. Ymmärrän vaikeudet, joita sinulla on kaikkien pelien päivittämisessä Flashin poistamisen jälkeen, mutta ennen kuin Flash poistetaan sivustoistasi, meillä on aina näitä virustentorjuntaan liittyviä ongelmia. Voisinkin deaktivoida virustorjuntani, kun pelaan sivustoillasi, mutta otan riskin, että muut sivustot hakkeroivat minut. Ymmärrätkö kantani?
Webmaster, kuten tiedät, 90% pelaajista ei ole tietokonetaitoja, me rakastamme sivustojasi, pelejäsi, vastaa meille näihin ongelmiin, anna meille neuvoja kuinka päästä sivustoille, joiden sanotaan olevan suojaamattomia virustorjuntamme avulla. Luotan ammattitaitoosi.
Paljon kiitoksia neuvoistasi paitsi siitä, että pyysit meitä poistamaan virustorjunnan käytöstä.

webmaster
1629 
08/03/2021 13:04:22

Hei henner1, Kaikki sivustomme ovat turvallisia, mutta jotkut selaimet näyttävät aina tämän punaisen riippulukon, koska ne havaitsevat, että käytämme edelleen Flashia joissakin peleissä. Jos sinulla oli epäilyksiä siitä, että sivustomme eivät ole turvallisia, napsauta riippulukkoa ja näet, että turvallisuussertifikaattimme on ajan tasalla.

henner1
06/03/2021 17:49:43

En valita, haluan vain tietoa.
Kiitos rudy015 vastauksestasi. Mutta se ei ole ratkaisu. Jos tämä viesti tulee näkyviin, ongelma on, jopa pieni. En todellakaan käytä verkkomaksua tällä sivustolla niin pienellä riskillä, mutta haluaisin vain, että verkkovastaava vastaa minulle ja kertoisi miksi:
MadWin on tämä viesti Flashin poistamisen jälkeen: (Ei suojattu) punaisena osoitepalkissa, kun taas ennen tämä sivusto oli suojattu
Miksi nyt myös Wonderz törmää tähän ongelmaan täsmällisesti noin klo 8 ja joskus iltapäivällä (tällä hetkellä) muutaman päivän ajan.
Miksi Zoovaley on aina turvallinen (pieni riippulukko).
Parametrit eivät ole samat kolmella sivustolla.
Itse asiassa minulla on tietokoneessani Ccleaner Pro -suojaus, joka estää pienimmätkin tietoturvaongelmat. Maksan tästä suojauspalvelusta tietokoneeni suojaamiseksi. On valitettavaa, että verkkovastaavat eivät halua antaa tietoja tästä ongelmasta ja poistaa viestejäni. Viestien poistaminen ei ole ratkaisu. En ole aggressiivinen enkä mautonta. Se voi olla vain ohjelmapäivityksiä, jotka vievät aikaa Flashin poistamisen jälkeen, mutta anna heidän sanoa niin. Enkö voi olla ainoa jolla on tämä ongelma?
Kiitos


rudy015
25 
01/03/2021 23:53:59

sinun on mukautettava brownserin tukemia parametreja ja ongelmasi ovat ohi
ruskea



DreamCentury-tuotemerkki
Ilmaisia ​​pelejä ilman ostovelvoitetta, ilmaisia ​​pelejä ja lahjoja

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Kaikki oikeudet pidätetään